Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Be On είναι ένα new age designer shoe brand, που επανασχεδιάζει μερικά από τα πιο κλασικά σχέδια και δημιουργεί με hype φρέσκες ιδέες και γραμμές για το γυναικείο αστικό στυλ. Με οδηγό την αυθεντικότητα και το συναίσθημα, ένα ζευγάρι Be On προσφέρει εμφάνιση, άνεση και φρεσκάδα στο στυλ της νέας εποχής που φοριέται σήμερα και το εκτιμάνε για πάντα.

Ιδρύθηκε το 2021 από τον Δημήτρη και τον Γιώργο Σαμαρτζίδη τους γιούς του Κωνσταντίνου Σαμαρτζίδη ενός από τους πιο καταξιωμένους υποδηματοποιούς στην Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια. Το brand φέρει την ταυτότητα της δεύτερης γενιάς που συνδυάζουν την διαφορετικότητα και την φρεσκάδα στο γυναικείο παπούτσι με τις μινιμαλιστικές νότες του urbaine style.

Εξασκώντας τις βασικές αρχές της κατασκευής και της ποιότητας και χρησιμοποιώντας με σύνεση και σεβασμό στο περιβάλλον πρώτες ύλες όπως δέρματα και eco friendly υλικά, κάθε κολεξιόν κατασκευάζεται με κύριο στόχο την ποιότητα, το σχεδιασμό, και τη σωστή άνετη φόρμα σε κάθε γυναικείο πόδι, προσφέροντας μια διαρκή εξέλιξη στο στυλ και την εμφάνιση σου.

Χειροποίητα με αγάπη στην Θεσσαλονίκη.