Πολιτική αποστολών - επιστροφών

Αποστολές Ελλάδος

Οι αποστολές γίνονται μέσω της ACS courier και ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό.

Ο χρόνος παράδοσης αφορά τις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις περιπτώσεις (βλ. καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, απεργίες, αργίες, λόγοι ανωτέρας βίας κ.α.)

Για να θεωρηθεί έγκυρη κάθε παραγγελία θα πρέπει ο πελάτης να λάβει email επιβεβαίωσης από την Be On Style. Σε κάθε άλλη περίπτωση ακόμα και αν έχει γίνει χρέωση του πελάτη, η παραγγελία δεν θεωρείται έγκυρη.

Τα μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδος άνω των 80€ είναι δωρεάν, ενώ σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων και σε δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει πρόσθετη χρέωση +2€.

Επιστροφή χρημάτων

Κάθε επιστροφή χρημάτων κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, θα πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή αποστολής όλων των στοιχείων επιστροφής των χρημάτων (IBAN, πληροφορίες δικαιούχου).

Σαν ποσό επιστροφής αναφέρεται το ποσό αξίας του προϊόντος, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εκάστοτε έξοδα που μπορεί να έχει πληρώσει ο πελάτης κατά την αποστολή σε αυτόν.

Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά, μέσω διαδικασίας web banking από λογαριασμό μας σε συνεργαζόμενη τράπεζα και η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνο τα τραπεζικά έξοδα που βαρύνουν την τράπεζα αυτή. Τυχόν τραπεζικά έξοδα που θα προκύψουν στον πελάτη δεν είναι δυνατό να τα τα γνωρίζουμε και κατ’ επέκταση επιβαρύνονται στον πελάτη.